Criteriile de care sa tii cont atunci cand iti stabilesti onorariul pentru aplicarea extensiilor de gene fir cu fir. Partea a II-a

Prețul pe care și-l stabilește un tehnician extensii gene fir cu fir ține cont de mai multe criterii. Astfel, pentru același serviciu, pot exista și diferențe de preț de câteva sute de lei între anumiți lash artiști. Iată câteva dintre criteriile de care țin cont anumiți tehnicieni atunci când își stabilesc prețul pentru serviciile oferite:
curs gene1. Orașul în care prestează aceste servicii

De cele mai multe ori, orașul în care un tehnician extensii gene fir cu fir își prestează serviciile poate influența costurile. De exemplu, în capitală sau în orașele mari din țară costurile pot fi mai mari decât în orașele de provincie.
2. Cheltuielile tehnicianului extensii gene
Prețul pentru serviciul de aplicare al extensiilor de gene fir cu fir poate fi diferit de la un tehnician la altul ținând cont de cheltuielile pe care acesta le are: chirie, utilități, personal. Un lash artist care plătește chirie pentru spațiul în care își desfășoară activitatea poate avea un preț mai mare decât un altul care nu are această cheltuială.
3. Numărul de cliente
Un lash artist care muncește foarte mult și care are un număr foarte mare de cliente, va tinde să-și mărească prețul pentru a reuși să producă acceași bani din mai puține programări. La polul opus, un tehnician extensii gene care nu are prea multe cliente, va tinde să lase prețul mai jos pentru a atrage noi cliente.
Dacă vrei să înveți mai multe despre domeniul aplicării extensiilor de gene înscrie-te la cursul online extensii gene susținut de Paula Lupu, trainer premiat la concursuri naționale și internaționale.