Ghid verighete barbatesti

Cumpararea unei verighete barbatesti se aseamana, in mare parte, cu cumpararea uneia pentru femei, insa apar intrebari suplimentare, al caror raspuns il vom da in randurile care urmeaza.

Ce metal ar trebui sa aleg pentru verigheta barbateasca?

Cele mai populare metale pentru verighete sunt aurul galben, alb si roz si platina. Acestea sunt toate foarte durabile si potrivite pentru o bijuterie care va fi purtata pentru multi ani. Totusi, alegerea metalului este o chestiune de gusturi personale. Pentru femeile care poarta un inel de logodna recomandam potrivirea metalelor, pentru a evita eroziunea acestora. Cei care poarta un ceas in mod regulat vor alege un metal care sa se potriveasca cu acesta.

Aurul alb si platina sunt metale diferite, insa asemanatoare ca si aparenta. Aurul alb este rodinat si necesita o rerodinare odata la cativa ani. Platina are aspectul alb in mod natural si nu necesita ingrijire speciala in afara de curatare.

Ce profil al verighetei mi se potriveste?

„Profilul” unei verighete este reprezentat de forma acesteia. De exemplu, un profil plat al verighetei inseamna ca nu are margini rotunjite, in timp ce una rotunjita are. Exista multe profile dintre care sa alegeti. In timpul intalnirii pe care o vom avea vom discuta despre profilele pe care le avem si va vom prezenta avantajele si dezavantajele fiecaruia. Pentru femei, recomandam ca profilul verighetei sa se potriveasca cu cel al inelului de logodna.

Ce latime a verighetei este potrivita pentru mine?

Alegerea latimii verighetelor este, de asemeni, o chestiune de gusturi personale. Fiecare verigheta pe care o comercializam este facuta astfel incat sa indeplineasca cel putin standardele minime in ceea ce priveste subtirimea, astfel incat sa fie asigurata durabilitatea acesteia si calitatea per total. Pentru femeile care poarta un inel de logodna este comun ca acesta sa se potriveasca cu verigheta. Pentru alte persoane, este o problema de confort si stil, dar si de proportii, astfel incat verigheta sa arate bine pe deget.

Verighete cu diamante, gravuri sau alte detalii

Diamantele si gravura, atat pe interior, cat si pe exterior, sunt alegeri populare printre viitorii miri. Exista, insa, si alte modele dintre care sa alegeti, precum punctele fine care marginesc verigheta, Mokume Gane, o tehnica japoneza care foloseste un mix de metale si multe altele. Aceste detalii lucreaza impreuna pentru a crea un pattern unic. Multe femei prefera diamantele care se potrivesc cu cele de pe inelul de logodna, pentru a avea un look uniform.